افتتاحیه بخش NICU بیمارستان شهدای لنجان

پنج شنبه ۲۱ مهرماه ۱۴۰۱ بخش مراقبت های ویژه نوزادان که به همت خیرین نیک‌ اندیش شهرستان لنجان بازسازی گردید ، مورد افتتاح و بهره برداری قرار گرفت‌. این مراسم که با حضور آقای محمدی فرماندارشهرستان لنجان ، آقای دکتر رجایی نماینده مردم شهرستان لنجان ، آقای دکتر اعرابی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی ، مسئولین شهرستان و دانشگاه علوم پزشکی و با حضور جمع کثیری از خیرین و معتمدین شهرستان لنجان برگزار گردید. ابتدا آقای دکتر سوداوی اهمیت و ضرورت راه اندازی این در بخش تشریح نمودند و افزودند بخش NICU بیمارستان شهدای لنجان با هزینه ی بالغ بر یک میلیارد و هشصد میلیون تومان به همت خیرین بهسازی و همچنین با هزینه بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان بوسیله اعتبارات وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی تجهیز گردیده است.