برگزاری کارگاه آموزشی شیر مادر

کارگاه آموزشی شیر مادر با حضور مدرسان کشوری ،مشاور شیرمادر شهرستان لنجان و کارشناس شیرمادر بیمارستان ویژه کارکنان گروه هدف برگزار شد.

پایش و ارزیابی بیمارستان با موضوع ترویج تغذیه با شیر مادر  توسط کارشناس شیر مادر مرکز بهداشت استان انجام شد.

آموزش شیر دهی

برای کودکان، شیرمادر تأمین کننده نیازهای غذایی و مواد ایمنی بخش لازم است و این دو ویژگی به طور یکجا از طریق روش های دیگر قابل دسترسی نیستند.

همچنین ارتباطات عاطفی مادر و کودک به هنگام شیردادن نیز یک امتیاز استثنایی برای شیرمادر و تأثیر شگفت انگیزی بر رشد عاطفی، ذهنی و روانی کودک دارد. .
 در بدوِ تولدِ نوزاد در بیمارستان شهدای لنجان که از بیمارستان های دوستدار کودک دانشگاه علوم پزشکی اصفهان است، کارشناس مامایی با حضور بر بالین مادران در خصوص شیر مادر و مزایای شیردهی، آموزش وضعیت صحیح شیردهی، نحوه دوشیدن شیر، چگونگی اطمینان از کافی بودن شیر مادر و نظایر آن مطالبی را ارائه می نماید. و در فضایی قرین آرامش پرسش و پاسخ هایی در این راستا صورت میگیرد.